Περιληπτικά:
 • Όλες οι αλλαγές αφορούν τις online αγορές.
 • Τα προϊόντα θα πρέπει να επιστρέφονται εντός 14 ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑΚΩΝ ημερών απο την ημερα που θα παραλαμβανετε το προιον.
 • Η επιστροφή χρημάτων πραγματοποιείται εκ μέρους του λογιστηρίου εντός 14 ΕΡΓΑΣΙΜΩΝ ημερών.
 • Τα προϊόντα θα πρέπει να είναι αφόρετα, να μην έχουν πλυθεί και οι ετικέτες να μην έχουν καταστραφεί.
 • Όλες οι αλλαγές γίνονται κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας – καλέστε στο 2310662786 η στο 6949392412 (Δευτερα εως Παρασκευη 9πμ- με 9μμ και Σαββατο 9πμ -2μμ)
 • Δεν προβλέπεται επιστροφή χρημάτων εφόσον έχει προηγηθεί οποιαδήποτε διαδικασία αλλαγής προϊόντος.
 • ΑΥΣΤΗΡΑ ΣΤΑ ΑΜΠΙΓΙΕ ΡΟΥΧΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΧΡΙ 4 ΜΕΡΕΣ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΑΓΗ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ.
 • Σε Προϊόντα που είναι σε  Super Προσφορά γίνονται δεκτές μόνο αλλαγές ή/και εκδίδεται πιστωτικό κουπόνι με ισχύ 6 μηνών από την ημερομηνία έκδοσης. Το ίδιο ισχύει και για τα προϊόντα που βρίσκονται στην κατηγορία BRIDAL καθώς και για τα σκουλαρίκια.

Επεξεργασία Επιστροφών

Οι επιστροφές υποβάλλονται σε επεξεργασία για 2-5 εργάσιμες ημέρες από την παράδοση σε εμάς προκειμένου να διαπιστωθεί ότι τα προϊόντα είναι αφόρετα και οι ετικέτες δεν έχουν αφαιρεθεί. Σας επιστρέφουμε το ποσό αγοράς του επιστρεφόμενου προϊόντος εντός 14 ΕΡΓΑΣΙΜΩΝ ημερών από τότε που μας δηλώσατε εγγράφως την επιθυμία σας για υπαναχώρηση, σε κάθε όμως περίπτωση αφού μας επιστραφούν τα προϊόντα και ελεγχθεί ότι βρίσκονται στην αρχική κατάσταση. Τα μεταφορικά τέλη για την επιστροφή των προϊόντων επιβαρύνουν τον πελάτη. Εφόσον διαπιστωθεί ότι τα προϊόντα είναι αφόρετα και με τις ετικέτες, σας επιστρέφουμε τα χρήματα. Τα έξοδα της επιστροφής επιβαρύνουν εσάς. Για διευκόλυνσή σας κι εφόσον δεν έχετε κάποια courier που συνεργάζεστε, μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν με δικά μας έξοδα-courier αλλά θα αφαιρεθεί το ποσό των 6ευρώ από την αξία κατάθεσης, για παραγγελίες εντός Ελλάδος. Για Κύπρο το αντίστοιχο ποσό είναι 9 ευρώ.

Πίστωση Καταστήματος

Πίστωση εκδίδεται μόνο μέσω e-mail. Η πίστωση ισχύει για τις online αγορές και για χρήση στο κατάστημα.

Πολιτική Επιστροφών και Αντικατάσταση

Γνωρίζουμε ότι μπορεί να μην ταιριάζει κάθε ρούχο που αγοράζετε & γι’ αυτό μερικές φορές χρειάζεται αλλαγή. Προσφέρουμε εύκολες αλλαγές, χωρίς ταλαιπωρία. ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΙΣ ONLINE ΑΓΟΡΕΣ. Όλες οι αλλαγές θα πρέπει να γίνονται εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής από εσάς. Όλα τα στοιχεία θα πρέπει να επιστρέφονται σε εμάς στην αρχική τους κατάσταση, να μην είναι φορεμένα, να είναι άπλυτα, και χωρίς καπνό από τσιγάρο. Όλα τα προϊόντα θα πρέπει να επιστρέφονται με την αρχική τους ετικέτα. Ενδύματα χωρίς αρχικές ετικέτες ή που δεν συμμορφώνονται με την πολιτική επιστροφών μας θα απορρίπτονται. Δεν προβλέπεται επιστροφή χρημάτων εφόσον έχει προηγηθεί οποιαδήποτε διαδικασία αλλαγής προϊόντος. Τα μεταφορικά τέλη για την επιστροφή και την παραλαβή του νέου προϊόντος τα μοιραζόμαστε με τον πελάτη καθώς γίνεται χέρι-χέρι η αλλαγή. Χρεώνεται μόνο 4 ευρώ για Ελλάδα και 7 ευρώ Για Κύπρο ο πελάτης, για τη νέα αποστολή. Την επιστροφή τη χρεωνόμαστε εμείς. Αν η επιστροφή και αντικατάσταση οφείλεται σε δικό μας λάθος  π.χ. αποστολή από σφάλμα άλλου μεγέθους, χρώματος ή προϊόντος από αυτό που ζητήθηκε τότε όλα τα τέλη τα επιβαρυνόμαστε εμείς. (προσθήκη). Εάν θέλετε να αλλάξετε το ρούχο σας με ένα ίδιο σε διαφορετικό μέγεθος, θα πρέπει να στείλετε το αρχικό προϊόν πίσω σε μας. Μόλις λάβουμε την επιστροφή σας, τότε θα εκδοθεί πιστωτικό υπόλοιπο για το επιστρεφόμενο προϊόν, το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αγοράσετε ένα άλλο μέγεθος. Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι το νέο προϊόν που θέλετε, θα εξακολουθεί να είναι διαθέσιμο, όταν η επιστροφή σας φτάσει σε μας. Πριν κάνετε την επιστροφή παρακαλώ καλέστε μας στο 2310662786 η στο 6949392412 (Δευτερα εως Παρασκευη 9πμ- με 9μμ και Σαββατο 9πμ -2μμ).

Οδηγίες Επιστροφών

Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε τη Φόρμα Επιστροφών
 1. Παρακαλούμε διαβάστε την πολιτική επιστροφών μας παραπάνω για να βεβαιωθείτε ότι έχετε καλύψει όλες τις απαιτήσεις επιστροφής. Τα προϊόντα που επιστρέφονται, αλλά δεν πληρούν όλες τις προϋποθέσεις επιστροφής δεν θα γίνονται δεκτά & επιπλέον, τα ταχυδρομικά τέλη για να μας επιστραφεί το προϊόν θα πρέπει να καταβληθούν από εσάς.
 2. Κατεβάστε τη φόρμα επιστροφής που θα βρείτε παραπάνω με τις πληροφορίες του προϊόντος που επιθυμείτε να επιστρέψετε.
 3. Διπλώστε το ρούχο και τοποθετήστε το όπως το παραλάβατε. Συμπεριλάβετε τη συμπληρωμένη φόρμα επιστροφής και αποστείλετε στο [email protected].
Κατεστραμμένα ή ελαττωματικά προϊόντα: Εάν ένα προϊόν που λάβατε ήταν κατεστραμμένο ή ελαττωματικό η εξυπηρέτηση πελατών θα πρέπει να ενημερωθεί εντός 3 ημερών για μια πλήρη επιστροφή. Γνωστοποίηση που θα γίνει μετά το πέρας της 3ης ημέρας δε θα γίνει δεκτή.
** Η επιστροφή χρημάτων εκ μέρους τους λογιστηρίου πραγματοποιείται εντός 14 ΕΡΓΑΣΙΜΩΝ ημερών.

Έχω λάβει λάθος προϊόν, τι μπορώ να κάνω;

Στόχος μας είναι να σας αποστείλουμε το σωστό προϊόν, όμως, είμαστε όλοι άνθρωποι και τα λάθη είναι αναπόφευκτα. Αν στείλουμε λανθασμένο προϊόν, απλά επικοινωνήστε με την Εξυπηρέτηση Πελατών στο 2310662786 η στο 6949392412 (Δευτερα εως Παρασκευη 9πμ- με 9μμ και Σαββατο 9πμ -2μμ) και θα το διορθώσουμε το συντομότερο δυνατό.

Επιστροφή Χρημάτων: To κόστος της επιστροφής των προϊόντων το αναλαμβάνει ο πελάτης εκτός κι αν οφείλεται σε λάθος δικό μας. Με την παραλαβή του δέματος ελέγχουμε αν το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση και εντός 14 ΕΡΓΑΣΙΜΩΝ ημερών επιστρέφονται τα χρήματα στον λογαριασμό σας . Το δέμα μέχρι που να φτάσει σε εμάς είναι σε δική σας ευθύνη για το αν χαθεί ή πάθει οποιαδήποτε ζημιά καθώς επίσης όπως και το προϊόν επιστροφής θα πρέπει να είναι στην αρχική του κατάσταση (να μην έχει αφαιρεθεί το καρτελάκι, να μην έχει πλυθεί, να μην έχει υποστεί καμία αλλοίωση). Ο πελάτης αναλαμβάνει τα έξοδα επιστροφής επιστρέφοντας το προϊόν στην αρχική του κατάσταση Να σας ενημερώσουμε ότι οι επιστροφές χρημάτων μας γίνονται μέσω της τράπεζας ALPHA BANK. Σε περίπτωση που έχετε άλλη τράπεζα τα έξοδα συναλλαγής επιβαρύνουν εσάς!

Επιστροφή Χρημάτων – Πιστωτικό Κουπόνι

Σε Περίπτωση που επιθυμείτε Επιστροφή του προϊόντος κι Επιστροφή χρημάτων Ή Πιστωτικό Κουπόνι, η διαδικασία είναι η εξής:

 • Ετοιμάζετε το δέμα βάζοντας μέσα την απόδειξη.
 • Αν επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων βάζετε σημείωμα με Iban no, Τράπεζα & ονοματεπώνυμο δικαιούχου.
 • Αν θέλετε να λάβετε πιστωτικό κουπόνι (ισχύς 6 μήνες) για μελλοντικές αγορές, απλα μας ενημερώνετε & το στέλνουμε. Η απόδειξη πάλι χρειάζεται να είναι στο δέμα.
 • Τέλος μπορείτε να στείλετε με ΔΙΚΗ ΜΑΣ χρέωση & courier την επιστροφή σας αν συμφωνείτε να αφαιρεθεί το κόστος των 6 ευρώ από το ποσό επιστροφής. ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ να χρησιμοποιήσετε δικός σας courier ώστε ατόφια να είναι τα χρήματα της επιστροφής, είναι φυσικά δικαίωμά σας. Ιδανικά μας ενημερώνετε τον αρ.αποστολής.
 • Με την παραλαβή του δέματος ελέγχεται το προϊόν κι αν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση επιστρέφονται τα χρήματά σας εντός 14 ΕΡΓΑΣΙΜΩΝ ημερών. Το κουπόνι στέλνεται άμεσα.
 • Μετά από αλλαγή δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων.
 • Επιστροφή χρημάτων δεν γίνεται στα προϊόντα με έκπτωση 40% και άνω, σε όλα τα προϊόντα της κατηγορίας BRIDAL και στα σκουλαρίκια. Αν σε αυτά τα προϊόντα δεν επιθυμείτε αλλαγή σας εκδίδουμε πιστωτικό κουπόνι με ισχύ 6 μήνες στα παρακάτω σημεία.