ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ TΗΛΕΦΩΝΙΚΑ: 6949392412 - 2317008448

ΔΩΡΕΑΝ έξοδα αποστολής για ΟΛΕΣ ΤΙΣ αγορές ΣΑΣ για όλη την Ελλάδα Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ 4€ ΚΑΙ ΑΝΩ ΤΩΝ 100€ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ

* Επιλέγοντας την Αντικαταβολή ως τρόπο πληρωμής, πληρώνετε την παραγγελία σας κατά την παραλαβή της στο συνεργάτη της ταχυμεταφορικής με επιπλέον χρέωση 4€.

Η παράδοση των προϊόντων της παραγγελίας σας είναι από την ολοκλήρωσή της εντός 5 εργάσιμων ημερών για Ελλάδα.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να αποσταλεί η παραγγελία σας θα πρέπει να ισχύει ο αριθμός τηλεφώνου που δηλώσατε για να μπορούμε σε περίπτωση που χρειαστεί να επικοινωνήσουμε μαζί σας για την παράδοση της παραγγελίας σας.

Στο RICHGIRL BOUDOIR προσπαθούμε να έχουμε όλα τα προϊόντα μας διαθέσιμα για παραγγελία. Παρ’ όλα αυτά υπάρχουν περιπτώσεις, όπου κάποιο προϊόν έχει εξαντληθεί ή το περιμένουμε από τη παραγωγή. Για να είστε 100% σίγουροι ότι η παραγγελία που κάνατε δε θα αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα σχετικά με την διαθεσιμότητα των προϊόντων, καλέστε μας για το χρόνο παράδοσης.

Ασφάλεια συναλλαγών

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha  e-Commerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.
ΕΠΙΣΗΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΠΕΛΑΤΗ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΜΕ MAIL στην εταιρεία μας ΣΤΟ [email protected] για την καταθεση  η στα τηλ 2310615487 η 2310662786

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Οι αποστολές για Κύπρο αναχωρούν κάθε ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ από Θεσσαλονίκη και σε 3-5 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ βρίσκονται στην Κύπρο. Τα έξοδα αποστολής στην Κύπρο είναι 9€ ανεξαρτήτου ποσού παραγγελίας.ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ Η ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ Η PAYPAL Οι αλλαγές γίνονται δεκτές.

ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Τα έξοδα αντικαταβολής για όλες τις παραγγελίες είναι 4€. ΑΝΩ ΤΩΝ 100€ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ Για να αποσταλεί η παραγγελία σας με αντικαταβολή θα πρέπει να ισχύει ο αριθμός τηλεφώνου που δηλώσατε.

ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ / ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ / ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΚΑΡΤΑ

Στο ηλεκτρονικό κατάστημά μας μπορείτε να πληρώσετε με πιστωτικές κάρτες Visa, MasterCard, Maestro, Diners και American Express έκδοσης όλων των τραπεζών.

Κάνε εγγραφή για exclusive προσφορές